using Xsim with LockOn: Modern Air Combat  Topic is solved solved with post #3485

using Xsim with LockOn: Modern Air Combat

Postby Mertensbart20 » Sat 21. Jul 2012, 11:48

Hello everybody,

I am a teacher electrical engineering and last schoolyear I build a racesimulator with my students which can be seen here:

http://www.youtube.com/watch?v=cjg3O75nCy0

This schoolyear we are going to build an advanced version which will closely resemble this one (I will keep the progress online under projects):

http://www.youtube.com/watch?v=lOzyqhhKTrY

This simulator is also perfect for flightsimulation. Since Xsim seems to support "LockOn: Modern Air Combat" we would also like to use it as flightsimulator. Does anyone have experience with Xsim and Lockon? It is not quite clear how this works. You would certainly help me and my student a lot.

Thanks in advance,
Bart
Mertensbart20
X-Sim Supporter
 
Posts: 115
Joined: Sun 29. Apr 2012, 11:52
Location: Belgium
Has thanked: 0 time
Been thanked: 4 times

Re: using Xsim with LockOn: Modern Air Combat

Postby hooshang » Sat 27. Oct 2012, 23:41

hello freinds
problem with lockon and x-sim , how does it possible to extract values?
after a lot of work and search,...running force sender,choosing official plugin(lockon plugin),finding Lockon exe,
try to sending data,running the game but still values are zero in force profiler :no:
anybody have experience please ?
regards
Hooshang
hooshang
 
Posts: 14
Joined: Sat 4. Aug 2012, 18:02
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: using Xsim with LockOn: Modern Air Combat

Postby motiondave » Sun 28. Oct 2012, 00:28

hooshang wrote:hello freinds
problem with lockon and x-sim , how does it possible to extract values?
after a lot of work and search,...running force sender,choosing official plugin(lockon plugin),finding Lockon exe,
try to sending data,running the game but still values are zero in force profiler :no:
anybody have experience please ?
regards
Hooshang


Best use the graphics driver for this.
Example
Image

I found data in Duke Nukem Forever. :D
User avatar
motiondave
 
Posts: 997
Images: 1
Joined: Tue 20. Mar 2012, 16:36
Location: Sydney Australia
Has thanked: 11 times
Been thanked: 13 times

Re: using Xsim with LockOn: Modern Air Combat

Postby hooshang » Sun 28. Oct 2012, 14:42

hello motiondave
im not that much smart to get your describtion
could u please explane more .graphics driver and Duke Nukem
what has to do with extracting data from Lockon :D
after a few month of working on my sim project i think im at the point of learning something new.
thank you & regards
Hooshang
Last edited by hooshang on Sun 28. Oct 2012, 14:49, edited 1 time in total.
hooshang
 
Posts: 14
Joined: Sat 4. Aug 2012, 18:02
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: using Xsim with LockOn: Modern Air Combat

Postby hooshang » Sun 28. Oct 2012, 14:44

:D
Last edited by hooshang on Sun 28. Oct 2012, 14:51, edited 1 time in total.
hooshang
 
Posts: 14
Joined: Sat 4. Aug 2012, 18:02
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: using Xsim with LockOn: Modern Air Combat

Postby hooshang » Sun 28. Oct 2012, 14:45

;)
hooshang
 
Posts: 14
Joined: Sat 4. Aug 2012, 18:02
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: using Xsim with LockOn: Modern Air Combat

Postby hooshang » Mon 29. Oct 2012, 10:35

thank you Bobbuilt
you got me few steps forward,there was a procedure in the install file like this:
"copy the file export.lua in your game directory:
\Program Files\Ubisoft\Eagle Dynamics\Lock On\Config\export
and overwrite the old one"
but unfortunatly i dont have the export folder and the old file export.lua
to overwrite in the config folder :? so still no values and no movement :(
any solution please
regards
Hooshang
hooshang
 
Posts: 14
Joined: Sat 4. Aug 2012, 18:02
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: using Xsim with LockOn: Modern Air Combat

Postby Mertensbart20 » Mon 29. Oct 2012, 10:52

Hello hooshang,

You can find the needed files in the attachment. They are in the X-sim directorie but this way you can find them a bit easier. I know they work, I've tested them. But I haven't used it on a simulator. Should you be interested I am keeping a project online. It is intended to be used as racesimulator with rFactor. But as soon as it is finished I will also use it as flightsimulator.

viewtopic.php?f=37&t=335

Greetings,
Bart
Attachments
lockon.rar
(415.34 KiB) Downloaded 339 times
Mertensbart20
X-Sim Supporter
 
Posts: 115
Joined: Sun 29. Apr 2012, 11:52
Location: Belgium
Has thanked: 0 time
Been thanked: 4 times

Re: using Xsim with LockOn: Modern Air Combat  Topic is solved

Postby hooshang » Mon 29. Oct 2012, 16:45

thank you Bart
i watch your sim in motion,very smooth movement but it was like thanos design not CKAS
anyway nice job
regards
Hooshang
hooshang
 
Posts: 14
Joined: Sat 4. Aug 2012, 18:02
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: using Xsim with LockOn: Modern Air Combat

Postby Mertensbart20 » Mon 29. Oct 2012, 18:38

Hello Hooshang,

The thanos-design was the project of last schoolyear. This schoolyear we are building a new one based on the CKAS-design :-)

Bart
Mertensbart20
X-Sim Supporter
 
Posts: 115
Joined: Sun 29. Apr 2012, 11:52
Location: Belgium
Has thanked: 0 time
Been thanked: 4 times

Next

Return to LockOn: Modern Air Combat

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest