Does not work after the update today 8.3.2016  Topic is solved solved with post #18967

Does not work after the update today 8.3.2016

Postby metzger » Tue 8. Mar 2016, 23:38

I get no data from the game, tried different things like adding it manualy, switching to 32/64 dx9/dx11 nothing helped :(
metzger
 
Posts: 4
Joined: Tue 22. Dec 2015, 10:21
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Does not work after the update today 8.3.2016

Postby KristofferHof » Wed 9. Mar 2016, 23:34

I've got the same problem. 32/64 and DX9/11 doesn't change anything. The slider test panel does send data to the converter, so it's not a problem between the extractor and converter.
KristofferHof
 
Posts: 6
Joined: Wed 9. Mar 2016, 14:57
Location: Denmark
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Does not work after the update today 8.3.2016  Topic is solved

Postby KristofferHof » Wed 9. Mar 2016, 23:45

I think I've found a solution to our problem metzger!

1. Navigate to your iRacing folder. Usually in C:\Users\"Your username"\Documents\iRacing

2. Open the app.ini file

3. Locate "enableLegacyTelemetry="

4. Mine was set to 0, but when I changed it 1 and saved the file, I've now got my inputs working again.

I hope this can help you. Please mark my post as "answer" if it did, so we can help others too.
KristofferHof
 
Posts: 6
Joined: Wed 9. Mar 2016, 14:57
Location: Denmark
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Does not work after the update today 8.3.2016

Postby metzger » Fri 11. Mar 2016, 17:41

KristofferHof wrote:I think I've found a solution to our problem metzger!

1. Navigate to your iRacing folder. Usually in C:\Users\"Your username"\Documents\iRacing

2. Open the app.ini file

3. Locate "enableLegacyTelemetry="

4. Mine was set to 0, but when I changed it 1 and saved the file, I've now got my inputs working again.

I hope this can help you. Please mark my post as "answer" if it did, so we can help others too.


Fixed :)

Thanks!
metzger
 
Posts: 4
Joined: Tue 22. Dec 2015, 10:21
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Does not work after the update today 8.3.2016

Postby rpower » Sun 13. Mar 2016, 18:19

KristofferHof wrote:I think I've found a solution to our problem metzger!

1. Navigate to your iRacing folder. Usually in C:\Users\"Your username"\Documents\iRacing

2. Open the app.ini file

3. Locate "enableLegacyTelemetry="

4. Mine was set to 0, but when I changed it 1 and saved the file, I've now got my inputs working again.

I hope this can help you. Please mark my post as "answer" if it did, so we can help others too.


dear KristofferHof
fntastic
SOLVED
thx
rpower
 
Posts: 4
Joined: Mon 28. Dec 2015, 12:00
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time


Return to iRacing

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron