rfactor plugin not working?

rfactor plugin not working?

Postby motiondave » Sat 5. May 2012, 13:18

Hello, I have rfactor version 1.255 installed, I am running 3.03 of x-sim currently. This is a fresh install of rfactor in my pc.
I cannot seem to get data out of the game, I select the rfactor plug, but nothing shows up in the math section of x-sim.
I tried also to copy/paste the rfactor plugin into the game folder, no luck. I tried using pitch and roll instead of lateral and longitudinal, nothing.
Have I missed something?
Thanks, David.
User avatar
motiondave
 
Posts: 997
Images: 1
Joined: Tue 20. Mar 2012, 16:36
Location: Sydney Australia
Has thanked: 11 times
Been thanked: 13 times

Re: rfactor plugin not working?

Postby motiondave » Sat 5. May 2012, 13:40

Hold that thought, I didnt put the plugin in the right folder of rfactor. I have now put the plugin in the right place and I will give it a whirl tomorrow

Thanks for the help Bobbuilt
User avatar
motiondave
 
Posts: 997
Images: 1
Joined: Tue 20. Mar 2012, 16:36
Location: Sydney Australia
Has thanked: 11 times
Been thanked: 13 times

Re: rfactor plugin not working?

Postby motiondave » Sun 6. May 2012, 11:45

I forgot to put in the xsimplugin as well....ergh....
I must set this up not under the influence of substances :lol:
User avatar
motiondave
 
Posts: 997
Images: 1
Joined: Tue 20. Mar 2012, 16:36
Location: Sydney Australia
Has thanked: 11 times
Been thanked: 13 times

Re: rfactor plugin not working?

Postby museumsteve » Fri 25. May 2012, 14:30

How did it go mate?
I've put the weekend aside to get up and running with X-Sim 3 and I'm spending more time with Game Stock Car more than anything so the rFactor plugin is my friend ;)
museumsteve
X-Sim Supporter
 
Posts: 79
Images: 10
Joined: Fri 6. Apr 2012, 03:01
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Re: rfactor plugin not working?

Postby motiondave » Fri 25. May 2012, 14:57

Yes I got it working, as said, I was under the influence (like I am now :? ), I set up Aussie V8 supercars and a few tracks, just for fun.
User avatar
motiondave
 
Posts: 997
Images: 1
Joined: Tue 20. Mar 2012, 16:36
Location: Sydney Australia
Has thanked: 11 times
Been thanked: 13 times

Re: rfactor plugin not working?

Postby museumsteve » Fri 25. May 2012, 15:01

I'm trying to get my head round this new site/software...can I get your profile when I setup x-sim 3?
museumsteve
X-Sim Supporter
 
Posts: 79
Images: 10
Joined: Fri 6. Apr 2012, 03:01
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Re: rfactor plugin not working?

Postby motiondave » Fri 25. May 2012, 15:07

museumsteve wrote:I'm trying to get my head round this new site/software...can I get your profile when I setup x-sim 3?


Sure, give this a whirl, you may just need to invert forces .
I had to 7zip the file to compress and add it. Just unzip it.
Attachments
gtr.7z
(1.12 KiB) Downloaded 277 times
User avatar
motiondave
 
Posts: 997
Images: 1
Joined: Tue 20. Mar 2012, 16:36
Location: Sydney Australia
Has thanked: 11 times
Been thanked: 13 times

Re: rfactor plugin not working?

Postby museumsteve » Fri 25. May 2012, 15:15

Thanks mate :)
...dont go driving under the influence and fall of your sim :lol:
museumsteve
X-Sim Supporter
 
Posts: 79
Images: 10
Joined: Fri 6. Apr 2012, 03:01
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Re: rfactor plugin not working?

Postby motiondave » Sat 26. May 2012, 00:48

Thanks, I didnt even get that far, I even posted the wrong profile .
THIS one is for rfactor, the aussie V8's.
Attachments
rfactor.7z
(994 Bytes) Downloaded 421 times
User avatar
motiondave
 
Posts: 997
Images: 1
Joined: Tue 20. Mar 2012, 16:36
Location: Sydney Australia
Has thanked: 11 times
Been thanked: 13 times


Return to rFactor & rFactor 2

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest