Autoscan rFactor 2 Issue

Autoscan rFactor 2 Issue

Postby nclabs » Sun 13. Apr 2014, 19:42

I followed the advices in the topic up here, I added manually the rFactor2.exe with the rfactor plugin, I added the dll in the plugin folder of rFactor 2, but when I start the game X-Sim doesn't recognize it and it doesn't start the motion. I tried to find a solution without luck. Did I miss something, or X-Sim can't recognize it anyway? Thank you for the help.
nclabs
X-Sim Supporter
 
Posts: 33
Joined: Wed 30. May 2012, 22:14
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: Autoscan rFactor 2 Issue

Postby prodigy » Mon 14. Apr 2014, 00:40

I think it wont work with rfactor2.exe file because the game needs to be started from it's launcher, so X-Sim need to start launcher when you press play. Autoscan cannot find your rf2 game? Can you try adding rf2 launcher.exe instead of rf2.exe file and try again? Have you double checked that rfactor plugin is checked in 'motion driver' settings?
User avatar
prodigy
X-Sim Supporter
 
Posts: 274
Images: 42
Joined: Tue 16. Oct 2012, 12:32
Location: Pula, Croatia
Has thanked: 20 times
Been thanked: 21 times

Re: Autoscan rFactor 2 Issue

Postby nclabs » Mon 14. Apr 2014, 15:41

I will double check everything, but I think it's already in the right place. I may try the launcher, but I need the autoscan function, because I have a lot of batch and automated executable sequence. Thank for your help anyway, if I pull out something I will write it down here.
nclabs
X-Sim Supporter
 
Posts: 33
Joined: Wed 30. May 2012, 22:14
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time


Return to rFactor & rFactor 2

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron