Problem rfactor 2 no movement

Problem rfactor 2 no movement

Postby kevin123 » Wed 20. Jun 2012, 17:26

using the version 3 of x-sim I select the plugin rfactor but no movement or tried different profiles

I doubt the plugin compatible with rfactor rfactor 2?
My Project 2 DOF :
Monster Sim viewtopic.php?f=37&t=1662
1° Prototype viewtopic.php?f=36&t=620

Oppure li trovate qui http://dynamic.simulator.italia.forumfree.it/
User avatar
kevin123
X-Sim Supporter
 
Posts: 196
Images: 132
Joined: Sat 14. Apr 2012, 09:15
Location: Italy
Has thanked: 15 times
Been thanked: 11 times

Re: Problem rfactor 2 no movement

Postby RafBR » Wed 20. Jun 2012, 22:57

kevin123 wrote:using the version 3 of x-sim I select the plugin rfactor but no movement or tried different profiles

I doubt the plugin compatible with rfactor rfactor 2?

With x-sim 3 for rFactor 2 I must click "play" for it to work. "Try to send data" is not enough.
User avatar
RafBR
X-Sim Supporter
 
Posts: 132
Images: 24
Joined: Tue 20. Mar 2012, 21:53
Location: Brasil
Has thanked: 6 times
Been thanked: 4 times

Re: Problem rfactor 2 no movement

Postby sirnoname » Thu 21. Jun 2012, 02:13

Rfactor 2 has its own plugin.
Try send and autodetection are working.
The next beta have most of the plugins available again.
If a answer is correct or did help you for a solution, please use the solve button.
User avatar
sirnoname
Site Admin
 
Posts: 1715
Images: 45
Joined: Thu 1. Sep 2011, 22:02
Location: Munich, Germany
Has thanked: 35 times
Been thanked: 118 times

Re: Problem rfactor 2 no movement

Postby kevin123 » Thu 21. Jun 2012, 11:26

@ RafBR

I click on play I always try not to send data to start the simulator does not work yet ... and just a matter of plugins as I imagined because I usually do an automatic search of the game and in this case does not find it and even if I do not work in manual


@ sirnoname

Sorry sirnoname but are impractical .... the custom plugin I find somewhere to download? Or you have to write it specifically?

Should I wait for the next beta? so it is automatically also because I would not know how to write a plugin to do this if it were


Many thanks for the answers
My Project 2 DOF :
Monster Sim viewtopic.php?f=37&t=1662
1° Prototype viewtopic.php?f=36&t=620

Oppure li trovate qui http://dynamic.simulator.italia.forumfree.it/
User avatar
kevin123
X-Sim Supporter
 
Posts: 196
Images: 132
Joined: Sat 14. Apr 2012, 09:15
Location: Italy
Has thanked: 15 times
Been thanked: 11 times


Return to rFactor & rFactor 2

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest