Can X-sim accept raw analogue inputs?  Topic is solved solved with post #24461

Here you find known solutions about the X-Sim software.
Do not post any questions, use the sections below instead!

Can X-sim accept raw analogue inputs?

Postby slybynight » Sat 26. Sep 2020, 02:19

I do not have a PC and am currently running Gran Turismo 6 on Playstation 3. I know that this is not supported, but I figured I would get the rig built and worry about PC/software later. I was going to write my own arduino software and take the data from the pedals for pitch and from the on-screen Gforce display for roll. So I don't know if the software here will be of any use to me.

Can X-sim accept raw analogue data inputs straight from potentiometers connected to pedals/LDR's clipped on to screen?
slybynight
 
Posts: 4
Joined: Sat 26. Sep 2020, 02:03
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Can X-sim accept raw analogue inputs?  Topic is solved

Postby sirnoname » Sat 26. Sep 2020, 10:14

Yes, but we do not follow such console solutions here. We only do use real game developer outputs from the game engine.
If a answer is correct or did help you for a solution, please use the solve button.
User avatar
sirnoname
Site Admin
 
Posts: 1808
Images: 45
Joined: Thu 1. Sep 2011, 22:02
Location: Munich, Germany
Has thanked: 35 times
Been thanked: 124 times

Re: Can X-sim accept raw analogue inputs?

Postby slybynight » Sat 26. Sep 2020, 15:03

sirnoname wrote:Yes, but we do not follow such console solutions here. We only do use real game developer outputs from the game engine.

Many thanks sirnoname. I have not figured out how to "officially" thank you yet. I will give the software a download and have a play.
slybynight
 
Posts: 4
Joined: Sat 26. Sep 2020, 02:03
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time


Return to X-Sim Q&A/FAQs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests