2DOF racesimulator for sale/free

General topics (e.g. suggestions) about the forum and website. No bug reports or feature requests, please use the seperate forum for those instead.

Re: 2DOF racesimulator for sale/free

Postby Mertensbart20 » Fri 22. Nov 2013, 22:31

Er zijn connectoren bij die eindigen op een blote kabel.
mijn emailadres is mertensbart20@gmail.com

Morgen zal ik een mailtje sturen voor de betaling.
Bart
Mertensbart20
X-Sim Supporter
 
Posts: 115
Joined: Sun 29. Apr 2012, 11:52
Location: Belgium
Has thanked: 0 time
Been thanked: 4 times

Re: 2DOF racesimulator for sale/free

Postby Mertensbart20 » Sun 27. Apr 2014, 08:31

For anyone who would still be interested in the simulator. The simulator has been dismanteld and recycled and thus is not available anymore.

Greetings,
Bart
Mertensbart20
X-Sim Supporter
 
Posts: 115
Joined: Sun 29. Apr 2012, 11:52
Location: Belgium
Has thanked: 0 time
Been thanked: 4 times

Re: 2DOF racesimulator for sale/free

Postby kermit » Sun 19. Oct 2014, 21:56

Hallo Bart , met welke os heeft u het boardje gebruikt ,
ik krijg deze niet met 3.0.2.9 en win 7 32 ultimate niet werkend,
in demo van Velleman krijg ik wel mijn aandrijvingen(VFDs en motoren) wel gestart voor/achteruit ,hard /zacht .
In X sim zie ik een lijstje met cardnummers maar deze zijn niet aangevinkt en kunnen ook niet aangevinkt worden
gr Henk
kermit
 
Posts: 48
Joined: Sun 10. Mar 2013, 13:19
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: 2DOF racesimulator for sale/free

Postby Mertensbart20 » Sun 19. Oct 2014, 22:53

Hallo Henk,

Ik heb windows 7 64 bit en ik zie versie 3.0.0 staan. Maar ik denk niet dat je systeem het probleem is. Ik denk dat je de VM140 nog niet heb geïnstalleerd bij X-sim. Standaard wordt deze nog net herkend. Ga eens kijken onder Program Files -> X-Sim -> other stuff -> K8061 interface install
Daar staat hoe je de K8061 moet installeren. Dat is hetzelfde bord als de VM140 maar dan verkocht als zelfbouwpakket. Daarna zal je de K8061 in je lijst zien staan.

Groeten,
Bart
Mertensbart20
X-Sim Supporter
 
Posts: 115
Joined: Sun 29. Apr 2012, 11:52
Location: Belgium
Has thanked: 0 time
Been thanked: 4 times

Re: 2DOF racesimulator for sale/free

Postby kermit » Sun 19. Oct 2014, 23:14

Hallo Bart,
Ik had deze bij de laatste versie volgens de handleiding van X sim geinstalleerd,
ik moest de driver van de cd verwijderen en de driver gebruiken die meegeleverd is met de laatste xsim versie ,
maar als ik de handleiding volg , dus eerst de cd driver verwijderen en de dan de driver laten zoeken die meegeleverd zou zijn met de xsim update , Is deze niet te vinden voor win7 32 bit
dus
Henk
kermit
 
Posts: 48
Joined: Sun 10. Mar 2013, 13:19
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: 2DOF racesimulator for sale/free

Postby Mertensbart20 » Sun 26. Oct 2014, 21:58

Hallo Henk,

Ik was de post even vergeten, sorry.

Ik denk dat het probleem is dat je al de oude driver eerst had geïnstallerd en dan is het kwaad al geschied (zo herinner ik het mij). Eénmaal de oude driver op je computer werkt de nieuwe niet, ook al verwijder je de oude. Zo herinner ik het mij uit een ver verleden. En dan denk ik dat er maar één oplossing is: herinstallatie van windows. Klinkt stom maar zo had ik het opgelost gekregen (maar weer, zo herinner ik het me).

Dus best pc herinstalleren en dan direct de nieuwe driver installeren. Hopelijk heb je hier wat aan.

Groeten,
Bart
Mertensbart20
X-Sim Supporter
 
Posts: 115
Joined: Sun 29. Apr 2012, 11:52
Location: Belgium
Has thanked: 0 time
Been thanked: 4 times

Re: 2DOF racesimulator for sale/free

Postby kermit » Mon 27. Oct 2014, 08:36

Hallo Bart,
Ik heb het gelukkig kunnen verhelpen , aantal keren verwijderd
Ook X sim geïnstalleerd met admin rechten
En opeens zag xsim de kaart kan hem ook aanzetten (ledjes )
Nog geen beweging ik moet de Assen nog toewijzen en de potmeters aansluiten
Gr henk
kermit
 
Posts: 48
Joined: Sun 10. Mar 2013, 13:19
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: 2DOF racesimulator for sale/free

Postby Mertensbart20 » Mon 27. Oct 2014, 08:47

Hallo Henk,

Fijn om te horen dat het gelukt is. Nog een vraag, ga je de vellemankit gebruiken om een racesimulator aan te sturen? Dan vrees ik dat die veel te traag is (2MHz geloof ik). Bij werkt het omdat de kit enkel omvormingen doet, geen berekeningen. De berekeningen worden gedaan via een PLC. Moest je een simulator willen bouwen dan zijn er betere alternatieven. Moest je die willen weten, vraag dan maar.

Groeten,
Bart
Mertensbart20
X-Sim Supporter
 
Posts: 115
Joined: Sun 29. Apr 2012, 11:52
Location: Belgium
Has thanked: 0 time
Been thanked: 4 times

Re: 2DOF racesimulator for sale/free

Postby kermit » Mon 27. Oct 2014, 09:21

Ik ga het alleen gebruiken voor een cessna 172 simulator , mischien zo nu en dan b737
Dus er is geen echte snelheids eis .
Ik ben geen fan van racegames
Gr Henk
kermit
 
Posts: 48
Joined: Sun 10. Mar 2013, 13:19
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: 2DOF racesimulator for sale/free

Postby ReannaPitre » Fri 16. Jan 2015, 08:59

hey,guys,it is a good psot ,mark it ,let us make friends!
all of us need FIFA 15 Coins PS3
ReannaPitre
 
Posts: 2
Joined: Fri 16. Jan 2015, 08:57
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Previous

Return to Forum & Website

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests